Aanbod

Creating memories with you, for you: samen op pad gaan met jou, om de mooiste herinneringen op beeld vast te leggen voor jou. Dat wil ik doen en liefst ook écht samen. Ik wil jou en jouw verhaal leren kennen. Zodat ik jou kan vastleggen op een spontane en persoonlijke manier – precies hoe jij bent, in al jouw eigenheid. Je kan en mag helemaal jezelf zijn bij mij. Je goed voelen bij je fotograaf, daar begint alles bij.

Wat ik eigenlijk wil bekomen is dat we er samen een leuke tijd van maken. Spontaan en ongedwongen. Je hoeft bij mij niet te poseren en in de lens te kijken. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je zo de fijnste herinneringen maakt tijdens de shoot en zo ook de leukste beelden krijgt. Op die manier kijk je later terug naar je galerij met een gevoel van ‘amai, dat was nu echt een fijne middag’ of ‘dat beeld typeert echt helemaal ons gezinnetje’. Gewoon een uurtje plezier komen maken en jezelf kùnnen en vooral mògen zijn EN daar dan nog eens geweldige beelden van krijgen. Klinkt heerlijk toch?

Ontdek hieronder welke herinneringen ik graag samen met jou kom vastleggen:

Feeling loved

Omdat het zo waardevol is om mooie beelden te hebben van je gezin waar je zelf ook mee opstaat, omdat het zo ongelooflijk fijn is om je kinderen te zien opgroeien doorheen de jaren, omdat je foto’s wilt van jou en je partner waar het plezier en de liefde vanaf spat, omdat je je prachtige baby belly nog wilt laten vastleggen voor je kleine wondertje op de wereld komt,… Daarom: feeling loved, in every possible way you can think of.

 

🤎 Capturing Love: koppels

🤎 Golden Familymoments: gezin | familie | kinderen | baby’s 

🤎 For that ‘one’ special memory: zwangerschap, mijlpalen, huwelijk (op aanvraag)

My furr-ever friend

Zelf ben ik een echte dogmom en weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om voldoende mooie foto’s te hebben waar je samen met je liefste vriendje op staat. Zoek je iemand die spontane beelden maakt? Iemand die kijkt naar de noden van je best buddy en niet gaat pushen wanneer die even niet wil stilzitten? I’m your girl! Ik denk heel graag mee hoe we een leuke shoot kunnen plannen zodat ook jouw viervoeter hier veel plezier aan zal beleven!

Be Kind - Portrait

Wanneer je jezelf eens in de bloemetjes wil zetten – je zelfvertrouwen een boost wil geven – nieuwe foto’s wil voor je Instagram, blog of website of gewoon eens lekker nood hebt aan een momentje me-time! Ik denk heel graag mee na over een leuk concept waarin je volledig jezelf kan én vooral mag zijn. Ik wil je heel graag beter leren kennen zodat je je helemaal op je gemak voelt tijdens de shoot en ik je op jouw eigen, unieke manier in beeld kan brengen. Gewoon een uurtje lekker doen waar je zin in hebt.
Sounds good, right?

Thema

Heb je iets te vieren of heb je een leuk idee dat je graag op beeld wil laten vastleggen? Een feestvarken in huis? Communiekant? Vormselviering? Lentefeest? Doop? Verjaardagsfeest? Bachelorette-party? Babyshower? Een heuse vriend(inn)enshoot? Wil je dat ik jou een dag kom volgen om jou in je dagelijkse routine vast te leggen? Ook voor leuke aankondigingen, huwelijksaanzoeken of verlovingsshoots kan je bij mij terecht! Alles kan! Ik denk heel graag mee na hoe ik jou hierin het best kan helpen. Contacteer me gerust voor een offerte op maat!

<< Investering >>

Bij de boeking van een shoot investeer je 150 euro voor het laten vastleggen van mooie herinneringen én voor het plezier dat dit jou zal geven tijdens én na de shoot. Hierin zitten reeds 20 beelden in HR (Hoge Resolutie) inbegrepen. Na storting van dit bedrag, ben je alvast zeker dat ik jouw gewenste datum voor jou vrij zal houden.

Na de shoot krijg je alle beelden te zien in een mooie online galerij. Van hieruit kan je jouw favorieten aanduiden en kiezen of je eventueel extra beelden of fotoproducten wenst aan te kopen. Na (extra) betaling kan je het aantal beelden van jouw gekozen pakket downloaden in HR (Hoge Resolutie) én zonder watermerk & ga ik aan de slag om jou gekozen fotoproducten met de grootste zorg samen te stellen. Hiervoor werk ik samen met een professionele leverancier.

Geen vaste pakketten dus, waarin ik heb gekozen welk fotoproduct jij zal ontvangen. Jij kiest helemaal zelf in welk mooi fotoproduct jij jouw herinneringen wil zien terugkomen. Een mini foto-album, wil je meer beelden in HR kunnen downloaden, jouw foto’s afgedrukt op een originele manier,… Jij kiest welk product jouw voorkeur heeft! Ben je al helemaal gelukkig met 20 beelden in HR? Uiteraard ook helemaal prima!

Via een brochure geef ik jou graag alle opties en bijkomende prijzen mee.

Waarom? Omdat beelden en herinneringen tastbaar moeten gemaakt worden om er nòg langer plezier van te kunnen hebben!

Standaard

20 beelden
1 uur fotograferen
Nabewerking alle beelden
Verplaatsingskosten tot 30km
Alle beelden te bekijken in online galerij

€150


Wat krijg je terug voor deze investering?

 

Kennismakingsgesprek; vooraf plannen we een (online) kennismakingsgesprek in – indien gewenst – en stuur ik je alvast enkele korte vragen op. Waarom? Ik vind het belangrijk om elkaar vooraf al een beetje te leren kennen. Ik stap immers een stukje mee in jouw verhaal en vind het daarom belangrijk om jou op de juiste manier in beeld te kunnen brengen!

+/- 1 uur fotoshoot; afhankelijk van het soort shoot. Bij dieren en kinderen ga ik steeds zorgen voor voldoende ontspanningsmomenten en ga ik zeker niets forceren. Een shoot moet een leuke ervaring zijn voor iedereen! Met kleine opdrachtjes en spelletjes zorg ik ervoor dat iedereen een fijne tijd kan beleven en zoeken we de spontane momentjes op.

Zorgvuldige selectie en nabewerking; alle beelden van de shoot worden zorgvuldig door mij geselecteerd en nabewerkt. De beelden die door mijn oog zijn goedgekeurd worden met jou gedeeld in je persoonlijke online galerij. Hiervoor werk ik niet met vaste aantallen omdat dit sterk afhangt van het soort shoot. Geen zorgen: ik zorg altijd voor voldoende mooi beeldmateriaal en heb tot hiertoe nog nooit onder de 70 beelden afgeleverd.

Vervoerskosten; deze zijn standaard inbegrepen indien de locatie zich bevindt rond de 30km van mijn woonplaats (Ekeren). Valt jouw droomlocatie daarbuiten? Bespreek dit zeker even met mij. Ik ken misschien een gelijkaardig plekje in mijn buurt. Ook ken ik intussen al enkele toffe locaties (die ook iets verder van mijn woonplaats liggen) waarbij ik geen vervoerskosten aanreken omdat deze in mijn locatiepakket zitten! Nice!

Mooie online galerij; de beelden worden afgeleverd in een mooie online galerij waarin je je beelden altijd kan bekijken en kan delen met vrienden en familie. Je kan favorieten aanduiden, je kan prints bestellen,… Ook kan je bij mij een foto-album bestellen (via een professionele leverancier!) zodat jouw beelden nòg meer tot hun recht zullen komen! Boek je het luxe-pakket, dan krijg je van mij al een mini-album cadeau! (of 60 euro shoptegoed, aan jou de keuze!)

Keuze om fotoproducten bij te bestellen; ik bied geen vaste pakketten aan waarin ik voor jou heb gekozen welk fotoproduct je zal ontvangen bij welk pakket. Jij kiest helemaal zelf welke producten je achteraf al dan niet wenst te bestellen met de foto’s van jouw shoot, van jouw unieke herinnering. Ik stel deze dan zorgvuldig voor jou samen zodat je deze in een mooi pakket ontvangt. Hiervoor zal je een mooie brochure ontvangen met alle informatie en details/prijzen. Zo kan je een keuze maken die helemaal bij jou past!

 

Je gaat dus naar huis met een fijne herinnering in je hart en je krijgt daarbij nog eens mooie beelden en fotoproducten om nog lang te kunnen koesteren. Dat is toch écht wel goud waard!

Welke mooie herinnering mag ik voor jou komen vastleggen? Contacteer me gerust vrijblijvend voor meer info!

Of heb je een ander leuk idee? Stuur me een berichtje en ik denk graag mee met jou op welke manier ik jouw mooie momenten kan vastleggen!