Aanbod & Prijzen

Creating memories with you, for you: samen op pad gaan met jou, om de mooiste herinneringen op beeld vast te leggen voor jou. Dat wil ik doen en liefst ook écht samen. Ik wil jou en jouw verhaal leren kennen. Zodat ik jou kan vastleggen op een spontane en persoonlijke manier – precies hoe jij bent, in al jouw eigenheid. Je kan en mag helemaal jezelf zijn bij mij. Je goed voelen bij je fotograaf, daar begint alles bij.

Wat ik eigenlijk wil bekomen is dat we er samen een leuke tijd van maken. Spontaan en ongedwongen. Je hoeft bij mij niet te poseren en in de lens te kijken met je beste Colgate-smile. Alles kan en alles mag!

Bekijk jouw fotosessie als een date, als een moment van quality-time. Ik ben er écht van overtuigd dat je zo de fijnste herinneringen maakt en de leukste beelden krijgt. Zo kan je later terugkijken naar je beelden en denken ‘amai, hoe leuk was dat!’ of ‘och zie deze foto, die toont toch echt helemaal hoe we zijn!’

Als je een fijne herinnering aan de shoot zelf blijft overhouden én je kijkt met plezier terug naar jouw beelden, dan is mijn missie geslaagd.

Caroline, hoe werkt dat allemaal ?

Bij de boeking van een shoot investeer je een basisbedrag voor het laten vastleggen van mooie herinneringen én voor het plezier dat dit jou zal geven tijdens én na de shoot. Hierin zitten reeds een aantal beelden in HR (Hoge Resolutie) en soms een fotoproduct inbegrepen. Na storting van dit bedrag, ben je alvast zeker dat ik jouw gewenste datum voor jou vrij zal houden en is de boeking definitief.

Na de shoot krijg je alle beelden te zien in een mooie online galerij. Van hieruit kan je jouw favorieten aanduiden en je pakket kiezen: 

BASIC: Pick Your Favorites
Dit pakket zat reeds inbegrepen bij de boeking. Hiervoor hoef je dus niets bij te betalen.

STANDAARD: Choose Some More
Bij dit pakket kan je meer beelden kiezen en krijg je meestal een mooi mini-album van 15x15cm. 

PREMIUM: Collect All Your Memories
Hier hoef je niet te kiezen en krijg je alle beelden én een iets groter album van 20x20cm. Het hele pakket om op en top van jouw herinneringen te kunnen genieten!

Na de keuze van je pakket en na eventuele extra betaling kan je het aantal beelden van jouw gekozen pakket downloaden in HR (Hoge Resolutie) én zonder watermerk. Indien nodig ga ik aan de slag om jouw album met de grootste zorg samen te stellen. Dit steeds met professionele leveranciers. De levertijd duurt daarom iets langer, maar je zal eens zo tevreden zijn met het resultaat! 

Er is een pakket voor iedereen. Jij kiest welk pakket het beste bij jouw wensen past. Ben je helemaal gelukkig met het basispakket of ga je liever all in? It’s up to you!

Via de infobrochure geef ik jou graag alle opties en bijkomende prijzen mee.

 

Prijzen zijn steeds inclusief BTW.

CAPTURING LOVE

In every possible way you can think ofSoloshoot – Loveshoot – Duoshoot – Baby Belly (solo of met partner)

Dit is dé shoot voor jou als jij de mooiste portretten van jezelf wilt – of het nu voor je social media, je website, of voor jouw selflove journey is: I’m happy to help! Wil je echt nog eens tijd maken voor je partner en een mooie herinnering op beeld waar de liefde en het plezier vanaf spat? Ook dan ben je aan het juiste adres! Kom je liever met je beste vriend/vriendin, je furry-friend, je oma/opa, petekindje, mama/papa,… Elk duo is goed! Ook om je prachtige baby belly nog te laten vastleggen voor je je kleine wondertje gaat ontmoeten, is dit de ideale formule.

INVESTERING

BASIC: Pick Your Favorites // 305 EURO

+/- 1 uur shoot
25 beelden in HR
Vervoerskosten tot 20km rond Ekeren

Vraag de brochure aan voor meer informatie en prijzen.

GOLDEN FAMILYMOMENTS

Voor die kostbare momenten met jouw gezin, je kinderen of gezellig met de hele familie!

Ken je dat: als mama nooit mee op de foto staan, behalve op selfies? Gun jezelf ook even een volledig moment van rust en quality-time, zonder te moeten denken ‘oh, ik moet dit vastleggen met mijn gsm’. It’s your time to shine with them! Het is zo’n cliché, maar het is écht waar: de tijd vliegt en voor je het weet zijn die zalige momenten slechts herinneringen. Don’t wait for the perfect moment to book a photoshoot. Take the moment and make it perfect. You won’t regret it. I promise.

INVESTERING

BASIC: Pick Your Favorites // 365 EUR

+/- 1 uur, max. 2 uur shoot
25 beelden in HR
Vervoerskosten tot 20km rond Ekeren

Incl. 8 personen, grotere familie? Ik maak graag een aparte offerte!

Vraag de brochure aan voor meer informatie en prijzen.

NEWBORN

Voor die eerste momenten met jullie klein, groot gelukje.

Die eerste dagen, weken, met jouw kleine wondertje gaan zo snel. Mensen willen op bezoek komen, jullie zijn elkaar volop aan het ontdekken en leren kennen. Misschien wel voor de eerste keer in die nieuwe rol als mama of papa. Dan is het des te belangrijker om eventjes stil te staan. Stil te staan bij jouw klein, groot gelukje. Bij jezelf. Bij je partner. Bij elkaar. Die eerste momenten samen. Jullie eerste momenten samen. Jullie eerste herinneringen, als kersvers gezinnetje, om voor altijd te koesteren.

Een Newbornsessie kan ofwel buiten, in de prachtige natuur. We spreken dan samen een locatie af. Ofwel kom ik lekker knus en gezellig bij jullie thuis langs, in de vertrouwde omgeving. Samen bespreken we wat het beste bij jullie past.

INVESTERING

BASIC: Pick Your Favorites // 415 EURO

+/- 2 uur shoot
35 beelden in HR
Vervoerskosten tot 20km rond Ekeren

Vraag de brochure aan voor meer informatie en prijzen.

BUSINESS STORY

Om jouw zaak professioneel te tonen en de juiste klanten aan te trekken.

Wil jij ook een volledige reportage van je zaak? Portretten van jou en/of je team? Samen bekijken we waar jij op dit moment nood aan hebt en welke look & feel belangrijk zijn voor jou. We voorzien voldoende tijd voor kledingwissels en je kan verschillende props voorzien (denk aan ballonnen, cava of confetti om iets feestelijk aan te kondigen). Samen overlopen we de ‘cliënt journey’ om alles zo volledig mogelijk in beeld te brengen. Zodat jouw zaak herkenbaar en vertrouwd in beeld komt. Op een professionele, maar unieke en fijne manier.

INVESTERING

Ik werk graag een offerte op maat uit, afhankelijk van de noden en wensen van jouw zaak.

We bespreken hoe jij jouw zaak naar voren wil brengen, welke props je hiervoor gaat gebruiken, hoeveel outfits je wil aandoen, welke beelden je wil inzetten op je social media,… en werken daarop verder. 

SPECIAL OCCASIONS

Voor de speciale momenten in jouw leven, groot of klein.

Hebben jullie huwelijksplannen? Proficiat! Ik ben héél graag jullie fotograaf en personal cheerleader op jullie dag. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we of er een match is, wat ik heel belangrijk vind aangezien ik jullie de hele dag zal volgen!

Ook voor kleinere, intiemere feesten of gelegenheden kom ik graag ter plaatse om jullie van de mooiste herinneringen te voorzien. We bespreken samen jullie wensen en verwachtingen en dan is het party-time! Ik denk bv. aan een babyborrel, vrijgezellenfeest, lentefeest, communiefeest, doopfeest, verjaardagsfeest, familiefeest,… Alles kan en alles mag!

INVESTERING

Omdat elk feest en elke gelegenheid een unieke gebeurtenis is, werk ik graag een offerte op maat voor jou uit.

Bezorg mij via onderstaande knop voldoende informatie (datum, locatie, soort event, verwachtingen,…) en dan bezorg ik jou zo snel mogelijk een offerte op maat!

Welke mooie herinnering mag ik voor jou komen vastleggen? Contacteer me gerust vrijblijvend voor meer info!

Of heb je een ander leuk idee? Stuur me een berichtje en ik denk graag mee met jou op welke manier ik jouw mooie momenten kan vastleggen!