Aanbod & Prijzen

Creating memories with you, for you: samen op pad gaan met jou, om de mooiste herinneringen op beeld vast te leggen voor jou. Dat wil ik doen en liefst ook écht samen. Ik wil jou en jouw verhaal leren kennen. Zodat ik jou kan vastleggen op een spontane en persoonlijke manier – precies hoe jij bent, in al jouw eigenheid. Je kan en mag helemaal jezelf zijn bij mij. Je goed voelen bij je fotograaf, daar begint alles bij.

Wat ik eigenlijk wil bekomen is dat we er samen een leuke tijd van maken. Spontaan en ongedwongen. Je hoeft bij mij niet te poseren en in de lens te kijken met je beste tandpasta-smile. Alles kan en alles mag!

Bekijk jouw fotosessie als een date, als een moment van quality-time. Ik ben er écht van overtuigd dat je zo de fijnste herinneringen maakt en de leukste beelden krijgt. Zo kan je later terugkijken naar je beelden en denken ‘amai, hoe leuk was dat!’ of ‘och zie deze foto, die toont toch echt helemaal hoe we zijn!’

Als je een fijne herinnering aan de shoot zelf blijft overhouden én je kijkt met plezier terug naar jouw beelden, dan is mijn missie geslaagd.

Caroline, hoe werkt dat allemaal ?

De prijs van een fotosessie start aan 410 euro, welke je in twee delen betaalt. Bij de boeking betaal je alvast een voorschot van 175 euro. Na de storting van dit bedrag ben je alvast zeker dat ik jouw gewenste datum voor jou vrij zal houden en is de boeking definitief. Bij oplevering van de beelden kies je het pakket van jouw keuze, welke dan ook het restbedrag zal bepalen.

Na de shoot krijg je alle beelden te zien in een mooie online galerij met slideshow. Daar kan je je pakket kiezen en je favoriete beelden downloaden: 

BASIC: Pick Your Favorites
Met dit pakket kan je 25 beelden downloaden en krijg je een mooi en kwalitatief mini-album van 15x15cm.

STANDAARD: Choose Some More
Bij dit pakket kan je 50 beelden kiezen en krijg je 75 euro shoptegoed dat je mag spenderen in de online shop verbonden aan de galerij. Ook hier krijg je het mini-album van 15x15cm.

PREMIUM: Collect All Your Memories
Hier hoef je niet te kiezen en krijg je alle beelden, shoptegoed van 100 euro in de online shop én een groter album van 20x20cm met meer pagina’s! Het hele pakket om op en top van jouw herinneringen te kunnen genieten!

Na de keuze van je pakket en na de betaling kan je het aantal beelden van jouw gekozen pakket downloaden in HR (Hoge Resolutie) én zonder watermerk. Nadien ga ik aan de slag om jouw album met de grootste zorg samen te stellen. Dit steeds met professionele leveranciers. 

Er is een pakket voor iedereen. Jij kiest welk pakket het beste bij jouw wensen past. Ben je helemaal gelukkig met het basispakket of ga je liever all in? It’s up to you!

Via de infobrochure geef ik jou graag alle opties en bijkomende prijzen mee.

Prijzen zijn steeds inclusief BTW.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

CAPTURING LOVE

In every possible way you can think ofSoloshoot – Loveshoot – Duoshoot – Baby Belly (solo of met partner)

Dit is dé shoot voor jou als jij de mooiste portretten van jezelf wilt – of het nu voor je social media, je website, of voor jouw selflove journey is: I’m happy to help! Wil je echt nog eens tijd maken voor je partner en een mooie herinnering op beeld waar de liefde en het plezier vanaf spat? Ook dan ben je aan het juiste adres! Kom je liever met je beste vriend/vriendin, je furry-friend, je oma/opa, petekindje, mama/papa,… Elk duo is goed! Ook om je prachtige baby belly nog te laten vastleggen voor je je kleine wondertje gaat ontmoeten, is dit de ideale formule.

INVESTERING

vanaf 410 EURO

+/- 1 uur shoot
25 beelden in HR
Mini-album 15x15cm
Vervoerskosten tot 20km rond Ekeren

Vraag de brochure aan voor meer informatie en prijzen.

GOLDEN FAMILYMOMENTS

Voor die kostbare momenten met jouw gezin, je kinderen of gezellig met de hele familie!

Ken je dat: als mama nooit mee op de foto staan, behalve op selfies? Gun jezelf ook even een volledig moment van rust en quality-time, zonder te moeten denken ‘oh, ik moet dit vastleggen met mijn gsm’. It’s your time to shine with them! Het is zo’n cliché, maar het is écht waar: de tijd vliegt en voor je het weet zijn die zalige momenten slechts herinneringen. Don’t wait for the perfect moment to book a photoshoot. Take the moment and make it perfect. You won’t regret it. I promise.

INVESTERING

vanaf 410 euro

+/- 1 uur, max. 2 uur shoot
25 beelden in HR
Mini-album 15cmx15cm
Vervoerskosten tot 20km rond Ekeren

Incl. 8 personen. Grotere familie? Hiervoor nemen we best wat meer tijd. Ik maak daarom graag een aparte offerte!

Vraag de brochure aan voor meer informatie en prijzen.

NEWBORN

Voor die eerste momenten met jullie klein, groot gelukje.

Die eerste dagen, weken, met jouw kleine wondertje gaan zo snel. Mensen willen op bezoek komen, jullie zijn elkaar volop aan het ontdekken en leren kennen. Misschien wel voor de eerste keer in die nieuwe rol als mama of papa. Dan is het des te belangrijker om eventjes stil te staan. Stil te staan bij jouw klein, groot gelukje. Bij jezelf. Bij je partner. Bij elkaar. Die eerste momenten samen. Jullie eerste momenten samen. Jullie eerste herinneringen, als kersvers gezinnetje, om voor altijd te koesteren.

Een Newbornsessie kan ofwel buiten, in de prachtige natuur. We spreken dan samen een locatie af. Ofwel kom ik lekker knus en gezellig bij jullie thuis langs, in de vertrouwde omgeving. Samen bespreken we wat het beste bij jullie past.

INVESTERING

vanaf 410 euro

+/- 2 uur shoot
25 beelden in HR
Mini-album 15x15cm
Vervoerskosten tot 20km rond Ekeren

Vraag de brochure aan voor meer informatie en prijzen.

BUSINESS STORY

Om jouw zaak professioneel te tonen en de juiste klanten aan te trekken.

Wil jij ook een volledige reportage van je zaak? Portretten van jou en/of je team? Samen bekijken we waar jij op dit moment nood aan hebt en welke look & feel belangrijk zijn voor jou. We voorzien voldoende tijd voor kledingwissels en je kan verschillende props voorzien (denk aan ballonnen, cava of confetti om iets feestelijk aan te kondigen). Samen overlopen we de ‘cliënt journey’ om alles zo volledig mogelijk in beeld te brengen. Zodat jouw zaak herkenbaar en vertrouwd in beeld komt. Op een professionele, maar unieke en fijne manier.

INVESTERING

vanaf 410 euro

We bespreken hoe jij jouw zaak naar voren wil brengen, welke props je hiervoor gaat gebruiken, hoeveel outfits je wil aandoen, welke beelden je wil inzetten op je social media,… en werken daarop verder. 

WEDDING

Voor die speciale dag in jouw leven, groot of net heel intiem en klein.

Hebben jullie huwelijksplannen? Proficiat! Ik ben héél graag jullie fotograaf en personal cheerleader op jullie dag. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we of er een match is, wat ik heel belangrijk vind aangezien ik jullie de hele dag zal volgen!

INVESTERING

Omdat elk koppel en dus ook elk feest een unieke gebeurtenis is, werk ik graag een offerte op maat voor jou uit.

Bezorg mij via onderstaande knop voldoende informatie (datum, locatie, ruwe planning, verwachtingen,…) en dan bezorg ik jou zo snel mogelijk alle informatie!

Welke mooie herinnering mag ik voor jou komen vastleggen? Contacteer me gerust vrijblijvend voor meer info!

Of heb je een ander leuk idee? Stuur me een berichtje en ik denk graag mee met jou op welke manier ik jouw mooie momenten kan vastleggen!