Algemene voorwaarden

Bij het boeken van een fotoshoot bij Caroline Couck Photography, gaat u automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Betaling ; bij boeking wordt gevraagd het standaardbedrag voor een shoot over te maken op rekeningnummer BE54 0637 0386 7397 om de boeking definitief te maken. Wanneer de klant niet komt opdagen wordt dit bedrag niet teruggestort. Bij annulatie binnen de afgesproken termijn, krijgt de klant dit bedrag teruggestort.

Annulatie of niet komen opdagen ; een shoot kan kosteloos geannuleerd worden tot 5 dagen vooraf. Wenst u later te annuleren, vraagt Caroline Couck Photography om de shoot te verplaatsen naar een ander moment. Voor een volledige annulatie binnen de 24 uur voor aanvang van de shoot, wordt het standaardbedrag voor een shoot in rekening gebracht

Prijszetting ; Caroline Couck Photography kan ten alle tijden de prijzen wijzigen. De prijs die met de klant wordt afgesproken bij de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.

Publicatie ; beelden gemaakt door Caroline Couck Photography kunnen ten alle tijden gebruikt worden op de website, sociale media, brochures, voor demonstratiemateriaal, etc. Indien u dit niet wenst, gelieve Caroline Couck Photography hiervan op de hoogte te stellen meteen na aflevering van de beelden.

Auteursrechten ; de beelden gemaakt door Caroline Couck Photography worden beschouwd als artistiek werk en zijn daardoor onderhevig aan auteursrechten. Deze mogen onder geen beding commercieel gebruikt worden zonder toestemming van de fotograaf. De beelden blijven eigendom van de fotograaf. De beelden mogen niet verder bewerkt worden door derden alsook mag er niet aan worden bijgesneden of andere filters over geplaatst worden.

Kleurverschil ; De fotograaf is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen op niet-gekalibreerde beeldschermen of afdrukken die niet door de fotograaf geleverd zijn.

Aantal beelden ; afhankelijk van het soort shoot varieert het totaal aantal beelden dat wordt afgeleverd in de online galerij.

Aflevering beelden ; het afleveren van de beelden zal steeds gebeuren in JPEG-formaat. Uit alle gemaakte beelden wordt door Caroline Couck Photography zorgvuldig een selectie gemaakt die professioneel worden bewerkt in de stijl van de fotograaf. De beelden die de selectie niet haalden alsook de RAW-bestanden kunnen achteraf niet verkregen worden. Beelden worden binnen de drie weken afgeleverd, onder voorbehoud van de planning van de fotograaf.

Verzending ; bij verzending van bestellingen per post is Caroline Couck Photography niet verantwoordelijk voor schade toegebracht tijdens de levering.

Weersomstandigheden ; bij regen of onweer wordt de shoot in onderling overleg verplaatst naar een later moment of wordt er met de fotograaf een andere locatie overeengekomen. Bij droog of bewolkt weer kan de shoot in principe gewoon plaatsvinden.

Aansprakelijkheid ; de fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke/materiële schade veroorzaakt door vallen, uitglijden, etc. van de klant. De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor het verlies en/of beschadigen van eigendommen van de klant voor/tijdens/na de fotosessie.