Mijn verhaal

Hi, mijn naam is Caroline !

Geboren in het topjaar 1993 en dus nog net van die generatie die nog écht heeft buiten gespeeld. Ik heb het geluk een fantastisch warme thuis te hebben gehad (nog steeds) en ik ben mijn ouders en zus daar ontzettend dankbaar voor.

Ik ben al jaren geboeid door de wondere wereld van fotografie. Al zo lang ik mij kan herinneringen loop ik overal foto- en videoreportages van te maken. Ik kan echt uren door fotoalbums bladeren en genieten van alle herinneringen die dan opnieuw tot leven komen.

Met het eerste loon van mijn studentenjob kocht ik dan ook zelf mijn allereerste spiegelreflexcamera. Ik volgde een avondcursus basisfotografie na mijn middelbare schooluren en de eerste stappen waren gezet. Ik mocht vormselvieringen van de parochie fotograferen om te oefenen en ging vaak op pad om meer creatieve beelden te maken, die ik dan bijna nooit aan iemand liet zien. Studies namen meer en meer tijd in beslag en wat ik het allerliefste deed, verwaterde. Het leven zit soms vreemd in elkaar.

Foto door Liesje Brockley Photography
Foto door Liesje Brockley Photography

Na een moeilijke periode ben ik terug écht goed naar mezelf gaan kijken, naar mezelf gaan luisteren. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar krijg ik energie van? Wat wil ik betekenen voor de mensen? Met Caroline Couck Photography als resultaat. Eerst drie jaar in bijberoep en sinds 1 april 2024 in hoofdberoep.

Happy girl over here. Living the dream. My dream. Wauw. Ik kan het soms nog altijd niet geloven dat ik dit kan en mag doen. Ik durf nu eindelijk voluit zeggen: ik volg mijn dromen en ik ga er gewoon voor. En daar ben ik écht wel trots op.

Waar ben jij trots op? Wie of welk moment wil jij je nog lang blijven herinneren? Laat het mij weten en ik denk heel graag mee hoe we dit mooi in beeld kunnen brengen.
Ik wil je heel graag volgen in de kleine (en grote) gelukjes van je leven!