FAQ

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Standaard fotografeer ik ongeveer een uurtje, afhankelijk van het soort shoot en hoeveel zin jullie er in hebben!
Bij dieren en kinderen ga ik er bijvoorbeeld altijd voor zorgen dat er voldoende ontspanningsmomenten worden ingebouwd, zodat alles zonder stress kan verlopen. Een shoot moet vooral een leuke herinnering blijven, niet alleen op beeld maar zeker ook op het moment zelf!

Wat moeten we aandoen tijdens de shoot?

Mijn eerste reactie: draag iets waar jij je goed in voelt, want dan ga je dat automatisch ook uitstralen. Effen kledij en zachte kleuren werken het beste op foto zodat de aandacht niet teveel wordt afgeleid van jou! Je mag mij altijd tips vragen of je mogelijke outfits via Whatsapp of Instagram doorsturen, vind ik altijd heel leuk!

Hoeveel foto’s krijgen we?

Afhankelijk van het pakket dat je kiest kan je 20, 30 of alle beelden downloaden in HR (High Resolution) vanuit je persoonlijke online galerij. Je kan sowieso alle beelden bekijken in de galerij, met watermerk. Van zodra je de beelden gaat downloaden valt het watermerk weg. Ook krijg je van mij steeds shoptegoed in de webshop die is ingebouwd in de online galerij. Zo kan je prints bestellen van jouw favoriete beelden. Waarom? Ik vind het zo belangrijk om jouw herinneringen tastbaar te maken om er nog langer en nog beter van te kunnen genieten.  Op de aanbod pagina vind je alle info.

Moeten we lang wachten op onze foto’s?

Ik probeer altijd zo snel mogelijk af te leveren. Voor een standaard shoot heb je ten laatste na drie weken de beelden en wordt je galerij zichtbaar. Dit is natuurlijk altijd onder voorbehoud van mijn planning. Als ik merk dat het toch langer zou duren, laat ik dit altijd weten en mag je uiteraard een preview verwachten.

Wat bij slecht weer?

Het weer in België kunnen we helaas moeilijk voorspellen. No worries, ik ga jullie niet vragen om in een regenbui op te komen dagen. Als het bewolkt is, laat ik de shoot meestal wel doorgaan. Zacht licht is vaak heel mooi! De week voor de shoot houd ik het weerbericht goed in de gaten en behoud ik nauw contact met jou. Eventueel bespreken we een andere locatie.

Heb je andere vragen of wil je graag dat ik voor jou mooie beelden kom vastleggen van jouw fijne herinnering? Contacteer me gerust vrijblijvend voor meer info!
door Annelies Ceuppens Photography