FAQ

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Standaard fotografeer ik ongeveer een uurtje, afhankelijk van het soort shoot en hoeveel zin jullie er in hebben! Sommige shoots duren langer, omdat ik er graag mijn tijd voor neem om iedereen op zijn/haar gemak te stellen.
Bij dieren en kinderen ga ik er bijvoorbeeld altijd voor zorgen dat er voldoende ontspanningsmomenten worden ingebouwd, zodat alles zonder stress kan verlopen. Een shoot moet vooral een leuke herinnering blijven, niet alleen op beeld maar zeker ook op het moment zelf!

Wat moeten we aandoen tijdens de shoot?

Mijn eerste reactie: draag iets waar jij je goed in voelt, want dan ga je dat automatisch ook uitstralen. Effen kledij en zachte kleuren werken het beste op foto zodat de aandacht niet teveel wordt afgeleid van jou! Aardetinten zoals bruin, beige, wit, oker, roestkleur, groen,… doen het altijd goed. Ga zeker niet te donker en probeer zwart of drukke prints te vermijden. Je mag mij altijd tips vragen of je mogelijke outfits via Whatsapp of Instagram doorsturen, vind ik altijd heel leuk!

Hoeveel foto’s krijgen we?

Afhankelijk van het pakket dat je kiest zitten er X-aantal beelden inbegrepen. Je kan altijd upgraden en meer of alle beelden downloaden in HR (High Resolution) vanuit je persoonlijke online galerij. Je kan sowieso alle beelden bekijken in de galerij, met watermerk. Van zodra je de beelden gaat downloaden valt het watermerk weg.  Op de aanbod pagina vind je alle info.

Moeten we lang wachten op onze foto’s?

Ik probeer altijd zo snel mogelijk af te leveren. Voor een standaard shoot heb je ten laatste na vier weken de beelden en wordt je galerij zichtbaar. Dit is natuurlijk altijd onder voorbehoud van mijn planning. Als ik merk dat het toch langer zou duren, laat ik dit altijd weten en mag je uiteraard een preview verwachten.

Wat bij slecht weer?

Het weer in België kunnen we helaas moeilijk voorspellen. No worries, ik ga jullie niet vragen om in een regenbui op te komen dagen. Als het bewolkt is, laat ik de shoot wel doorgaan. Zacht licht is vaak heel mooi! De week voor de shoot houd ik het weerbericht goed in de gaten en behoud ik nauw contact met jou. Eventueel bespreken we een andere locatie. Maar onthoud: is het droog, dan gaat de shoot gewoon door!

Heb je andere vragen of wil je graag dat ik voor jou mooie beelden kom vastleggen van jouw fijne herinnering? Contacteer me gerust vrijblijvend voor meer info!
Foto door Liesje Brockley Photography