Let’s meet the photographer

Voor en tijdens de shoot leer ik je heel graag beter kennen. Zo kan ik je op je meest eigen manier in beeld brengen. Het is vooral de bedoeling dat we veel plezier gaan maken tijdens de shoot en dat alles heel spontaan en ongedwongen verloopt. Want ik ben ervan overtuigd dat je zo de mooiste herinneringen en beelden maakt. En je goed voelen bij je fotograaf, daar begint natuurlijk alles mee! Om jou al een klein idee te geven van wie en hoe ik ben, volgen hier enkele weetjes over mij. In vriendenboekjes stijl! Ziezo – weetje 1: ik ben een nogal nostalgisch persoon!

Foto door Liesje Brockley Photography

Benieuwd naar wie ik verder ben en hoe ik werk? Wil je spontaan en ongedwongen een leuk moment beleven en dat op beeld laten vastleggen? Graag alles samen verder bespreken? Contacteer mij en ik denk graag met je mee! Waarschijnlijk zit ik dan achter mijn PC met een potje (of een zak!!) chips en met Leon aan mijn voeten! 🙈